Sieni-nakkipaistos

Riisiä on punariisiä, se keitetään.

Suppilovahverot paistetaan ja sipulit kuullotetaan, nakit paistetaan palasina lisätään paprika ja kahvikerma sekoitellaan kaikki sekaisin ja päälle ripotellaan mustaleimaraaste ihan maun mukaan.

Maustaa voi eri tavoin.

Antaa olla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
A-luokan rosvonnakki (Savupojat oy), annos 100g126g277kcal17.6g1.1g13.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g251g75kcal2.5g10.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kahvikerma hyla 10 % rasvaa (Valio), annos 100g17g20kcal0.5g0.7g1.7g0g
Mustaleima (Arla)15g60kcal4.8g0g4.7g0g
Riisi tumma, keitetty, suolaton 126g176kcal3.5g36.2g1.2g2g
Paprika vihreä 30g6.4kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1261kcal60g103.6g44.8g7.2g
Valittu annoskoko625g630kcal30g51.8g22.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g315kcal15g25.9g11.2g1.8g
Arvot/100g100g101kcal4.8g8.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386878