Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 422g452kcal97.6g0g6.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton85g18kcal0.3g1.4g0g0.1g
Oliiviöljy 71g627kcal0g0g70.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original12g8.3kcal0.5g0.9g0.4g0.4g
Hunaja 34g112kcal0.2g27.3g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2444kcal197.6g60.4g155.4g1.8g
Valittu annoskoko625g1222kcal98.8g30.2g77.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna313g611kcal49.4g15.1g38.9g0.5g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744