Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 112g362kcal13.3g67.7g2.2g6.5g
Auringonkukansiemen 100g592kcal22.9g12.5g49.3g6g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g202kcal8g2.1g17.3g3.7g
Mustaherukka 249g147kcal2.6g19.4g1g14.4g
Banaani, kuorittu 130g113kcal1.4g23.7g0.5g2.3g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2828kcal96.4g250.8g140.6g65.8g
Valittu annoskoko625g1414kcal48.2g125.4g70.3g32.9g
Annoskoko puolitettuna313g707kcal24.1g62.7g35.2g16.5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.2g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428075