Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 110g798kcal1.3g0.4g89.4g0g
Sokeri 94g379kcal0g93.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g58kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai143g500kcal17.2g101.5g3g4.3g
Leivinjauhe 3.7g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.6g0g0g
Voi 73g532kcal0.9g0.3g59.6g0g
Sokeri 62g253kcal0g62.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai95g334kcal11.4g67.7g2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5749kcal72g661.4g316.2g14.4g
Valittu annoskoko625g2874kcal36g330.7g158.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g1437kcal18g165.4g79.1g3.6g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822