Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 82g597kcal1g0.3g66.9g0g
Sokeri 186g757kcal0g186.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 110g362kcal2.2g3.3g38.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 178g611kcal18.2g124.7g2.1g6.2g
Ruokasooda 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.7g8.5kcal0.3g1.6g0.2g0.8g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4842kcal58.4g632.6g227.6g14g
Valittu annoskoko625g2421kcal29.2g316.3g113.8g7g
Annoskoko puolitettuna312g1211kcal14.6g158.2g56.9g3.5g
Arvot/100g100g388kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465