Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali174g37kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen140g194kcal26.5g0g9.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 174g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g35g31kcal1g1.2g2.4g0.2g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g667kcal60.6g25.8g35.2g12.8g
Valittu annoskoko625g334kcal30.3g12.9g17.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g167kcal15.2g6.5g8.8g3.2g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404