Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 391g865kcal68.4g0g66.4g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kauralese 26g94kcal4.7g11.9g2g4.6g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Gouda juusto63g269kcal16.9g0g21.9g0g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Oliiviöljy 10g92kcal0g0g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3003kcal197.4g30.2g231.4g11.4g
Valittu annoskoko625g1501kcal98.7g15.1g115.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g751kcal49.4g7.6g57.9g2.9g
Arvot/100g100g240kcal15.8g2.4g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440272