Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy179g946kcal14.1g57.1g75g0g
Kuohukerma,valio,2dl446g1518kcal8.9g13.4g156.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4929kcal46g141g462.4g0g
Valittu annoskoko625g2464kcal23g70.5g231.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g1232kcal11.5g35.3g115.6g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003