Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g67kcal0.1g0.1g7.4g0g
Poronpaisti 184g335kcal56.8g0g11.8g0g
Porkkana 61g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Sipuli 61g19kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kaali, valkokaali307g65kcal3.7g10.4g0.6g6.4g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1018kcal124g34.4g40g18.4g
Valittu annoskoko625g509kcal62g17.2g20g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g255kcal31g8.6g10g4.6g
Arvot/100g100g82kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271