Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse29g214kcal0g0g23.7g0g
Sipulikuutiot rainbow64g6.4kcal1g1g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%160g136kcal1.6g7.2g11.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g64g109kcal4.8g1g9.6g0g
Poronkäristys, Polarica308g400kcal61.5g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1730kcal137.8g18.4g126g0g
Valittu annoskoko625g865kcal68.9g9.2g63g0g
Annoskoko puolitettuna313g433kcal34.5g4.6g31.5g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713