Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 22g11kcal0.3g2.1g0g0.3g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 8.7g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.7g63kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Naudanpaisti 218g242kcal47.3g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g783kcal100.8g29g28.2g3g
Valittu annoskoko625g391kcal50.4g14.5g14.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna313g196kcal25.2g7.3g7.1g0.8g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579