Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g64g115kcal4.7g2.5g8.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 255g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras128g449kcal17.3g84.2g3.7g7.7g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.2g21kcal0g0g2.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 127g290kcal24.2g0g21.7g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu10g25kcal3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1819kcal99.4g177g76.4g16.6g
Valittu annoskoko625g910kcal49.7g88.5g38.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g455kcal24.9g44.3g19.1g4.2g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978