Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)391g266kcal6.3g58.2g0.4g0g
Emmental, punaleima 17%78g227kcal26.6g0g13.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g156g133kcal2.2g6.9g10.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1250kcal70.2g130.2g49.2g1g
Valittu annoskoko625g625kcal35.1g65.1g24.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna313g313kcal17.6g32.6g12.3g0.3g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629