Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 212g1091kcal34.8g0g107.4g0g
Herkkusieni 57g9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Pasta Torino tumma177g618kcal31.8g104.2g6.9g10.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)141g120kcal1.4g4.9g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3697kcal139.4g222.4g249g24.2g
Valittu annoskoko625g1849kcal69.7g111.2g124.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna313g924kcal34.9g55.6g62.3g6.1g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201