Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaatti 218g50kcal1.2g7.5g0.7g3.1g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g225kcal5g23.8g10g8.6g
Valittu annoskoko625g112kcal2.5g11.9g5g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g56kcal1.3g6g2.5g2.2g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781