Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)134g507kcal0.7g8.7g53.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai400g1402kcal48.1g284.3g8.4g12g
Lihaliemikuutio Maggi73g206kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4004g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g1335g1335kcal160.2g34.7g64.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g7078kcal439.8g697.6g287g46.2g
Valittu annoskoko6280g3539kcal219.9g348.8g143.5g23.1g
Annoskoko puolitettuna3140g1770kcal110g174.4g71.8g11.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401