Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper8.3g60kcal0.1g0.1g6.7g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka17g51kcal1.6g10.2g0.3g2.5g
Mustikka33g11kcal0.2g2.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g281kcal3.8g33.8g14.2g7.2g
Valittu annoskoko63g140kcal1.9g16.9g7.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna32g70kcal1g8.5g3.6g1.8g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277