Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Kahvikerma hyla Valio4.7g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 9g67kcal0g0g7.5g0g
Mantelilastu (A la meira)8g48kcal1.9g0.5g4.3g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g583kcal7.6g64g32.8g1g
Valittu annoskoko63g291kcal3.8g32g16.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g146kcal1.9g16g8.2g0.3g
Arvot/100g100g462kcal6g50.7g26g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861