Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Philadelphia Light tuorejuusto7.8g15kcal0.6g0.3g1.3g0g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g96kcal5.8g3.8g6g2g
Valittu annoskoko63g48kcal2.9g1.9g3g1g
Annoskoko puolitettuna32g24kcal1.5g1g1.5g0.5g
Arvot/100g100g76kcal4.6g3g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484