Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g12g33kcal0.5g3.7g1.8g0.6g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipulikuutiot rainbow9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]14g46kcal3.8g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g223kcal12g8.8g15g1.6g
Valittu annoskoko64g112kcal6g4.4g7.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g56kcal3g2.2g3.8g0.4g
Arvot/100g100g175kcal9.4g6.9g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574