Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g9g33kcal0.5g6.6g0.6g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g9g13kcal0.5g1.8g0.4g0g
Vispikerma Flora 20%9g21kcal0.3g0.5g1.9g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Mansikka 33g15kcal0.2g2.8g0.1g0.6g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g170kcal3g24.8g6g1.2g
Valittu annoskoko64g85kcal1.5g12.4g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g42kcal0.8g6.2g1.5g0.3g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.4g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397