Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper83g600kcal0.8g0.8g66.7g0g
Sokeri 44g179kcal0g44.2g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Ruisjauho Pirkka167g509kcal16.2g101.7g3.3g25g
Mustikka334g111kcal1.7g21.3g1.3g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2807kcal37.6g337.6g142.6g72g
Valittu annoskoko630g1403kcal18.8g168.8g71.3g36g
Annoskoko puolitettuna315g702kcal9.4g84.4g35.7g18g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277