Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Nakki,popsi grillinakki100g259kcal12g5.6g21g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.5g17kcal0g0g1.9g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g826kcal31.6g66.4g48g8.2g
Valittu annoskoko633g413kcal15.8g33.2g24g4.1g
Annoskoko puolitettuna317g207kcal7.9g16.6g12g2.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468