Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 535g3879kcal6.4g2.1g434.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1069g3636kcal149.7g598.8g71.6g117.6g
Sokeri 455g1845kcal0g454g0g0g
Mansikka 2673g1244kcal13.4g224.6g5.3g50.8g
Raparperi 1604g540kcal11.1g88.2g1.6g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g22286kcal361.2g2735.4g1026.4g381.8g
Valittu annoskoko6336g11143kcal180.6g1367.7g513.2g190.9g
Annoskoko puolitettuna3168g5572kcal90.3g683.9g256.6g95.5g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557