Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g3869g6578kcal735.2g0g386.9g0g
Kananmuna kuoreton 532g759kcal66.5g1.6g54.5g0g
Sipuli 1935g585kcal24.2g92.9g3.9g32.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g15844kcal1651.8g189g890.6g65.8g
Valittu annoskoko6336g7922kcal825.9g94.5g445.3g32.9g
Annoskoko puolitettuna3168g3961kcal413g47.3g222.7g16.5g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176