Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g192kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli kuivattu 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0g0.9g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g4.2g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaton 113g111kcal3.4g22.4g0.4g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g113g192kcal2.8g6.8g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g1059kcal57.8g64.8g60.4g5g
Valittu annoskoko635g530kcal28.9g32.4g30.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna317g265kcal14.5g16.2g15.1g1.3g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659