Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g935g3272kcal46.7g654.3g56.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g935g1309kcal51.4g177.6g42.1g0g
Vispikerma Flora 20%935g2056kcal28g46.7g186.9g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.7g0g0g
Mansikka 3272g1522kcal16.4g274.8g6.5g62.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka234g89kcal2.3g22g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g16874kcal289.6g2444.2g583.2g124.4g
Valittu annoskoko6356g8437kcal144.8g1222.1g291.6g62.2g
Annoskoko puolitettuna3178g4219kcal72.4g611.1g145.8g31.1g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397