Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt2400g1680kcal62.4g156g76.8g7.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Arla Apetina Feta 3%1200g1320kcal216g24g36g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g14162kcal1478.2g394.6g707g26.6g
Valittu annoskoko6360g7081kcal739.1g197.3g353.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna3180g3541kcal369.6g98.7g176.8g6.7g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211