Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 840g6093kcal10g3.4g682.9g0g
Sokeri 1904g7728kcal0g1902.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1120g3697kcal22.4g33.6g392g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1820g6245kcal185.5g1274g21.8g63.7g
Ruokasooda 28g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g28g87kcal3.1g16.8g2g7.8g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g49459kcal596g6463.4g2323.6g143g
Valittu annoskoko6384g24730kcal298g3231.7g1161.8g71.5g
Annoskoko puolitettuna3192g12365kcal149g1615.9g580.9g35.8g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465