Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 112g816kcal1.3g0.4g91.4g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai146g512kcal17.5g103.8g3.1g4.4g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g60.9g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai97g341kcal11.7g69.2g2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g5878kcal73.6g676g323.2g14.6g
Valittu annoskoko639g2939kcal36.8g338g161.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna320g1469kcal18.4g169g80.8g3.7g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822