Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1200g1536kcal178.8g0g108g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g24g216kcal0g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)510g138kcal6.6g24.5g1g8.7g
Vehnäjauho, sunnuntai240g840kcal28.8g170.4g5g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 4200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g150g690kcal0.8g0.8g76.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g7209kcal441.8g400.6g459.4g32.2g
Valittu annoskoko6390g3605kcal220.9g200.3g229.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna3195g1802kcal110.5g100.2g114.9g8.1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403