Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g158kcal11.2g4.4g10g1.2g
Valittu annoskoko64g79kcal5.6g2.2g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal2.8g1.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g124kcal8.7g3.4g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773