Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g497kcal6g64.8g23.2g1.4g
Valittu annoskoko64g248kcal3g32.4g11.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g124kcal1.5g16.2g5.8g0.4g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.5g18.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465