Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 17g38kcal3.2g0g2.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.3g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g133kcal7.6g7.8g8g0.6g
Valittu annoskoko64g67kcal3.8g3.9g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal1.9g2g2g0.2g
Arvot/100g100g103kcal5.9g6.1g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082