J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 51g18kcal0.1g3.6g0g1g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g37kcal0g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g110kcal0.2g25.8g0g2g
Valittu annoskoko65g55kcal0.1g12.9g0g1g
Annoskoko puolitettuna32g28kcal0.1g6.5g0g0.5g
Arvot/100g100g86kcal0.2g20g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403