Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.17g95kcal0.2g0.2g10.4g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g475kcal7.4g55.4g24.2g1.2g
Valittu annoskoko65g238kcal3.7g27.7g12.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g119kcal1.9g13.9g6.1g0.3g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.7g18.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059