Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 3200g9573kcal731.2g0g746.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g2133g1173kcal42.7g138.7g53.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1067g907kcal14.9g46.9g74.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g23306kcal1577.6g371.2g1749.2g0g
Valittu annoskoko6400g11653kcal788.8g185.6g874.6g0g
Annoskoko puolitettuna3200g5826kcal394.4g92.8g437.3g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275071