Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)4000g2720kcal64g596g4g0g
Emmental, punaleima 17%800g2320kcal272g0g136g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1600g1360kcal22.4g70.4g112g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g12800kcal716.8g1332.8g504g9.6g
Valittu annoskoko6400g6400kcal358.4g666.4g252g4.8g
Annoskoko puolitettuna3200g3200kcal179.2g333.2g126g2.4g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629