Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g111g811kcal1.1g1.1g88.9g0g
Sokeri 118g479kcal0g117.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g56g33kcal2.1g4.1g1.1g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 144g495kcal14.7g101.1g1.7g5.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.7g25kcal1.2g0.7g1.4g2g
Marianne crush 150g83g358kcal1g71.6g7g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g3.4g15kcal0g2.9g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g4909kcal66g631g228g17.8g
Valittu annoskoko644g2455kcal33g315.5g114g8.9g
Annoskoko puolitettuna322g1227kcal16.5g157.8g57g4.5g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050