Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 225g110kcal2.7g21.3g0.4g3.6g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g464kcal13.8g94.6g1.6g4.7g
Vesi2702g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos90g649kcal0.5g0.5g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Naudanpaisti 2252g2498kcal487.5g0g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g8069kcal1039.2g300.2g290g32g
Valittu annoskoko6444g4034kcal519.6g150.1g145g16g
Annoskoko puolitettuna3222g2017kcal259.8g75.1g72.5g8g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579