Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 167g380kcal31.7g0g28.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl83g71kcal1.2g3.7g5.8g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g1334kcal74.8g77.8g81g6.2g
Valittu annoskoko645g667kcal37.4g38.9g40.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna323g333kcal18.7g19.5g20.3g1.6g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082