Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g6.7g16kcal0.4g2.8g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 33g15kcal1g1.6g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1292g271kcal23.2g30.2g3g12g
Valittu annoskoko646g135kcal11.6g15.1g1.5g6g
Annoskoko puolitettuna323g68kcal5.8g7.6g0.8g3g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122