Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark1800g9540kcal142.2g576g756g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2700g3402kcal297g8.1g243g0g
Voi 1800g13057kcal21.4g7.2g1463.4g0g
Canderel makeutusjauhe90g346kcal2.6g83.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g90g540kcal21.6g5.9g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g53770kcal969.6g1362g5022g0g
Valittu annoskoko6480g26885kcal484.8g681g2511g0g
Annoskoko puolitettuna3240g13443kcal242.4g340.5g1255.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881