Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4284g904kcal51.4g145.7g8.6g90g
Hirvenjauheliha oma saalis1428g1599kcal314.1g0g42.8g0g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g371g104kcal2.2g22.1g0.7g9.3g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.6g24kcal0.9g3.3g0.3g2.3g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g6507kcal743.2g357.8g235.4g208.6g
Valittu annoskoko6480g3254kcal371.6g178.9g117.7g104.3g
Annoskoko puolitettuna3240g1627kcal185.8g89.5g58.9g52.2g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407