Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito valio33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Kananmuna, annos 65g11g14kcal1.2g0g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g230kcal6.8g29.6g8.8g0.8g
Valittu annoskoko65g115kcal3.4g14.8g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g57kcal1.7g7.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g177kcal5.2g22.8g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412