Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)20g56kcal3.6g0g4.6g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g20g72kcal2.4g15g0.3g0.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)19g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Porkkanaraaste 200g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g272kcal12.4g33.4g10g2.2g
Valittu annoskoko66g136kcal6.2g16.7g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g68kcal3.1g8.4g2.5g0.6g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.5g7.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589