Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g21g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g137kcal5.6g1.4g11.8g0g
Valittu annoskoko66g68kcal2.8g0.7g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal1.4g0.4g3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102