Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.7g1.3g3.8g
Sokeri 53g215kcal0g53g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Rasvaton maito valio333g110kcal11g16.3g0g0g
Kananmuna, annos 65g108g136kcal11.9g0.3g9.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g304kcal0.4g0.4g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g2296kcal68.8g297.2g88.6g7.6g
Valittu annoskoko650g1148kcal34.4g148.6g44.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna325g574kcal17.2g74.3g22.2g1.9g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412