Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow500g50kcal7.5g7.5g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)999g250kcal10g55g0g14g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g30g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Paprika punainen 2248g658kcal21.1g101.2g9g42.7g
Jauheliha, sika-nauta 1874g4149kcal327.9g0g318.5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g600g2158kcal137.9g0g179.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 250g762kcal8.7g10.5g74.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13000g16064kcal1026.4g350g1164.8g115.8g
Valittu annoskoko6500g8032kcal513.2g175g582.4g57.9g
Annoskoko puolitettuna3250g4016kcal256.6g87.5g291.2g29g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560