Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2102g357kcal39.9g44.1g4.2g0g
Vesi2335g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g934g3176kcal18.7g28g326.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1168g3269kcal221.8g0g256.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13076g13604kcal560.8g144.2g1175.8g0g
Valittu annoskoko6538g6802kcal280.4g72.1g587.9g0g
Annoskoko puolitettuna3269g3401kcal140.2g36.1g294g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102